1Fotograf Täby
284
page-template-default,page,page-id-284,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22789

Söker ni en fotograf i Täby?

Täbyfotograf Fotostudio och Galleri

Fotograf Täby

Välkommen till din professionella fotograf i Täby! Ian Johnsson är en mångsidig fotostudio som erbjuder fotograferingstjänster åt både företag och privatpersoner. I Stockholmsregionen finns det ett stort antal duktiga fotografer men få har ett så brett utbud av tjänster som Ian Johnsson fotostudio i Täby. Två minuter från Täby centrum

Pass och körkorts fotografering

Fotograferingstjänster åt privatpersoner är ett mycket brett område. Som privatperson kan man söka sig till en fotostudio för en rad olika tjänster. Pass- och körkortsfotografering, bröllopsfoton, porträtt, studentbilder samt mycket mer. Ian Johnsson foto har erfarenhet av alla dessa områden och kan erbjuda fotografering i professionell studio i Täby eller på plats allt efter kundens önskemål.

Oavsett om du letar efter fototjänster för företag eller privatpersoner kan du känna dig trygg i att få proffsiga foton tagna av en erfaren fotograf  genom att anlita Ian johnsson Foto. Du kan kontakta oss på telefon, email eller genom att besöka våra lokaler på Djusholmsvägen 33 i Täby vardagar 9-17 så hjälper vi er med alla era fotografibehov.

Företagsfotografi

Att fotografera för företag är annorlunda än att att fota för privatpersoner. En duktig företagsfotograf jobbar tillsammans med sin kund för att hjälpa företaget kommunicera sin identitet via bilder. Bilder är ett företags ansikte både i traditionell media och online och utan proffsiga bilder har ett företag svårt att skilja sig från mängden. IJ foto erbjuder fotografering av företagslokaler och personal som ger en proffsig och naturlig bild av eran företagsmiljö. Utöver detta erbjuds även fotografering av produkter som är otroligt viktiga för er webbshop eller produktkatalog. Söker ni efter en fotograf för er konferens eller företagsevent så är Ian Johnsson foto också ett självklart val av fotostudio i Täby.

Googlefotografering

En snabbt växande underkategori inom företagsfotografering är fotografering för Google. Genom att låta ditt företags lokaler fotas av en Googlecertifierad fotograf kan du erbjuda en virtuell tour liknande den man i åratal har kunnat ta igenom stadsmiljöer med hjälp av google street view. En rad foton tas av era lokaler och skapar tillsammans  ett 360 graders panorama som sedan laddas upp till Google. Detta är en viktig del i att optimera sitt företag för Googles sökmotor och hjälper kunder hitta just ert företag och se allt vad ni kan erbjuda dem. Ian Johnsson Photo i Täby är certifierad att ta företagspanoraman i Stockholmsregionen och hjälper er presentera ert företag på bästa sätt i Googles sökmotor vilket ger en fördel mot era konkurrenter.

körkorts fotografering Täby

täby fotograf

Bröllopsfotografering 

För manga kan det ses som att bröllopsfotografering är en vanlig kommersiell service som någon erbjuder. Men man måste komma ihåg att någon som fotograferar gör det för att det är en form av passion. Att fotografera är aldrig något som man gör endast för sakens skull utan man gör det för att man gillar det. Detta kan också vara viktigt att tänka på om man ska hyra en fotograf till sitt bröllop då en passionerad fotograf ser det inte som vilket jobb som helst utan mer som ett uppdrag, något naturligt som de måste göra.

Att fotografera bröllop kommer naturligt för mig och är mer av en konstform än ett jobb för mig. Det handlar inte om att ta bilder på par och gäster utan mer om att fånga känslorna dessa människor upplever under en otroligt viktig dag. Bröllop är trots allt en dag som är otroligt viktig, inte minst för paret ifråga men också för gästerna så som familj och vänner. Att fotografera dem utan minsta omtanke ger stela foton utan större innebörd. Min dröm är att fotona ska hålla i hundra år och kunna åtnjutas av parets barn och barnbarn.

Bröllopsfotografering Täby

Fotograf

Skillnaden mellan en fotograf som fotar endast som ett jobb och någon som ser sitt fotande som en konst är väldigt tydlig i fotografierna som visar resultaten. Om man fotar någon endast som ett jobb så blir oftast fotona tillgjorda, de ser inte naturliga ut och fångar inte objektets känslor. Någon som ser sitt fotande som en passion kommer kunna fånga varje ögonblick och verkligen fånga objektets känslotillstånd. Därför är det otroligt viktigt att man har en passionerad fotograf när man hyr in någon till ett bröllop då det är ett tillfälle där känslorna står i centrum hos alla, så det sista man vill ha är en stel fotograf som inte kan riktigt fånga allt som pågår.

Men man måste också komma ihåg att en fotograf använder utrustning för att utföra sitt jobb. Man kan ofta mäta hur passionerad en fotograf är genom just sin utrustning. En passionerad fotograf ser alltid till att utrustningen är i bra kvalité och tar hand om den som att det vore det mest ömtåliga som finns. Samtidigt har man också bra utrustning rent allmänt eftersom man inte vill missa det där vackra ögonblicket på grund av något så löjligt som att man hade billig utrustning eller att man hade hanterat den fel.

Fotograf Täby

Bröllopsfotograf i Täby

Bröllop i Täby 

Täby är en perfekt stad för ett bröllop, här finns allt man behöver för att göra det till en magisk dag. När man valt sin bröllopsfotograf i Täby är det dags att bestämma var man vill ta dessa så viktiga bilder. Sitt bröllop vill man ha dokumenterat i alla dess faser, från början till slut. Fotografierna kommer att vara en konstant påminnelse om en av de lyckligaste dagarna i ens liv.

Det finns många fina platser i Täby, beroende på vilken stil man vill ge sina bilder. Ett vanligt val för en bröllopsfotograf Stockholm är Näsby Slott. Det är en alldeles speciell atmosfär med de trånga gränderna och historiska byggnad. Man behöver inte vara Stockholmare för att uppskatta vilken mycket speciell plats detta är för ett bröllopsfoto. Faktum är att detta är en populär plats även för utländska bröllopspar.

.

Recommended Stockholm boutiques