Personal Porträtt Foto - Fotograf Stockholm
21566
page-template-default,page,page-id-21566,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.6.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Företag Personal Porträtt Fotografering - Business Portrait Photography

Företag Personal Porträtt Fotografering

När jag fotograferar företag försöker jag ge en bild av att företaget ser bra, professionella, avslappnade och informella ut. Företagsfoton är att utmärkt sätt att stärka sin företags kommunikation i världen.

Porträtt

Bilderna från fotograferingen kan användas för att marknadsföra web och reklam. Men i slutändan handlar det om vad du som kund vill uppnå med bilderna.

Jag håller på att utveckla nya stilar av företagens foton som beställts för mina kunder här och runt om i världen. Många av fotografierna tas i kundens/företagets lokaler, men ni är alltid välkomna till vår studio.

 

Fotografera personalen

Behöver ni hjälp inför kommande personalfotografering? Oavsett om ni vill fotografera hela personalstyrkan, en del av den eller rena porträttbilder på enskilda personer så är det bra att ta hjälp av en erfaren fotograf. I Stockholm finns ett flertal duktiga och professionella fotografer till hjälp för dessa ändamål. Människor som är experter på att ta fram det bästa i varje person och i företaget.

En bild säger mer än tusen ord! Det är ett uttryck som verkligen stämmer. För att ge en rättvis och bra bild av någon eller flera krävs en kompetent och kreativ fotograf. En person som verkligen kan få fram de där tusen orden i en och samma bild. Det kan därför vara bra att tänka lite extra på vad just ni vill få ut för budskap. Kanske vill ni ha naturen som bakgrund eller endast en vit vägg? Kanske ska alla i personalen ha minst ett plagg i en viss accentfärg? Möjligheterna är flera och ofta kommer fotografen ifråga med bra tips!

Det kan vara roligt att ta bilder för olika ändamål! Det kan ge ett gott intryck och en personlig känsla ifall era kunder möts av bilder på medarbetarna. Tänk på att det finns flera sätt att använda bilder. Exempelvis passar en bild på hela personalen både på webben, vid receptionen, på kontoret och i enskilda trycksaker. Det kan vara en idé att använda samma bild på flera ställen. Det blir ett trevligt bemötande i sig för befintliga och framtida kunder men även för medarbetarna.

Att använda sig av bilder som är snyggt tagna ger ett seriöst intryck av hela företaget och varje individ i sig. Som utomstående kan en väl tagen bild påverka uppfattningen om företaget väldigt positivt. Det är därför både en god investering för framtida kunder och en kul grej för personalen att satsa på en personalfotografering!

Företag Personal Porträtt Fotografering

Moderna porträttbilder för LinkedIn – 3 tips till framgång med rätt kreativitet

Det sociala nätverket LinkedIn, numera ägt av Microsoft, är otvivelaktigen världens största nätverk med professionella yrkesmänniskor. I såväl Sverige som runt om i världen har deras tjänster blivit ett givet sätt att knyta kontakter, klättra i karriärstegen och komma i kontakt med nya jobbmöjligheter. Men som en mötesplats där arbetsgivare och jobbsökande möts är det ofta väldigt viktigt att skapa ett bra första intryck. För de som söker jobb är ett bra porträttfoto en given del i processen. Enligt Ian Johnson , erfaren LinkedIn-porträttfotograf på 360ise så ”… är det numera nästan ett måste med att bra foto. I vårt moderna bildsamhälle så är det ofta bara fotot som en potentiell arbetsgivare tittar på”. Låt oss därför titta närmare på tre tips som får din porträttbild att sticka ut i mängden.

1. Våga vara kreativ

I många fall så kommer den person som letar efter rätt person att klicka sig igenom ett stort antal foton. Ofta så kan man med lite extra kreativitet säkerställa att ens egen bild blir något som personer faktiskt stannar upp vid och spenderar lite extra tid på. Men vad innebär egentligen kreativitet i detta sammanhang? Mycket handlar om att inte känna sig bunden att traditionell porträttfotografering. Släp loss och ta foton i en representativ miljö eller med en utstyrsel som motsvarar ditt sanna jag. Ofta har man mer att vinna än man har att förlora.

2. Välj rätt kläder

Numera handlar mycket om att skapa rätt första intryck. Rätt klädsel är en given del av detta. Men det är viktigt att komma ihåg att det inte finns ett givet svar på vad som är att anses vara rätt klädsel. Mycket handlar om vilket jobb man är ute efter. Ta därför chansen att välja kläder utifrån vad du vill förmedla. Handlar det om ett administrativt jobb vill du förmodligen framstå som formellt neutral, medans ett personorienterat jobb skapar möjligheten att framstå som mer öppen och tillgänglig. Känn själv efter vad som passar, då du ofta vet bäst vad du vill förmedla.

3. Utom- eller inomhus?

Ett vanligt knep när det kommer till porträttfoto är att experimentera med miljöer. Även om det är absolut mest vanligt att låta sig fotografera inomhus så kan utomhusmiljöer verkligen förbättra själva intrycket. Låt miljön förstärka det intryck som du vill förmedla. Oavsett om du låter dig fotograferas i stads- eller naturmiljö har du stora möjligheter att förstärka känslan som ditt porträtt förmedlar. Här är det viktigt att inte låga sig begränsas av konventioner, utan helt enkelt satsa på det som känns rätt.

Finns det något som är rätt eller fel?

Allra viktigast är såklart att porträttfotot blir professionellt utfört. Därför är det alltid en bra idé att anlita en erfaren och kompetent fotograf. Utöver det så är det ofta bara fantasin som sätter gränser för vad man kan göra. I samband med en tillförlitlig fotograf får du stora möjligheter att experimentera och testa dig fram för att få ett så bra resultat som möjligt.

event konferens fotograf

EVENT  Fotografering

Företag fotograf Stockholm

Produkt fotografering studio och location

Stockholm området fotograf

Google Företag Fotograf