About Us
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22789
Title Image

About Us

Get to know us better
Fotograf Studio och Ateljé

Vi är en fotostudio i Täby, Stockholm som fotograferar för företag eller för dig som vill ha en professionellt tagen bild till körkortet, passfoto, linkedin foto. Alla bilder fotas av professionella fotografer i en ateljé med ordentligt studioljus.

FöretagFotograf  Location

Fotar ditt företag på plats

Det är viktigt att ditt företag och din personal framstår på allra bästa sätt även på bild. Varje bild säger tusen ord till åskådaren om atmosfären kring erat företag. Stockholmsfotografen Ian har en studio i Täby där han specialiserar sig på att ta bilder på människor. Ian fotar porträtt, företagsfotografi och eventfotografi där han fångar atmosfären på bild och förmedlar den vidare till era kunder på rätt sätt.

Porträtt och Bröllop fotograf

Bröllop Din bröllopsdag är en dag du kommer minnas hela ditt liv. Det är därför väldigt viktigt att alltid komma ihåg den med ett stort leende på läpparna. Man kan helt enkelt inte göra det utan fantastiska bröllopsfoton.  Ett bra bröllopsfoto beror på tre saker- ljuset, platsen och bröllopsfotografen.