Linkedin CV Profilbild Stockholm
23012
page-template-default,page,page-id-23012,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22789
Title Image

LINKEDIN CV PROFILBILDER FOTO

Contact email ianjohnsonphoto@gmail.com  eller Ring 0708990121

Profilbilder som Fångar Uppmärksamhet:

I dagens digitala värld är din LinkedIn-profil mer än bara en online-CV. Det är en plattform där yrkesverksamma kan nätverka, dela kunskap och skapa intryck. En viktig del av din LinkedIn-profil är din profilbild.

 

Din profilbild porträtt är det första intrycket som andra användare får av dig. Ett professionellt och välgjort foto kan hjälpa dig att skapa förtroende och intresse hos dem som besöker din profil. Tänk på att använda en bild som är välbelyst, skarp och som visar ditt ansikte tydligt.

 

Sammanfattningsvis är din LinkedIn-profilbild mer än bara en bild – den är en representation av dig som yrkesperson. Att ha en välvald och professionell profilbild kan göra skillnaden när det gäller att skapa positiva första intryck och väcka intresse hos arbetsgivare, kollegor och nätverkskontakter. Så, se över din nuvarande profilbild och fråga dig själv: Kommer den att få mig att märkas?

 

 

CV Profilbilder Företagsporträtt

Lämplig Klädsel och Uttryck: Din klädsel på bilden bör vara passande för din bransch och professionella stil. Klä dig som du skulle göra på jobbet eller vid en affärsmässig träff. Ditt ansiktsuttryck bör vara vänligt och professionellt. Undvik bilder med alltför informella eller opassande uttryck.

Storlek och Kvalitet: LinkedIn-profilbilder har specifika krav på storlek och kvalitet för att se bäst ut på plattformen. Att använda en bild med rätt storlek (vanligtvis 400×400 pixlar) och hög upplösning är viktigt för att undvika suddighet eller pixellering.

Personlighet och Professionalism: Din profilbild bör spegla din personlighet samtidigt som den upprätthåller en professionell image. En vänlig och öppen attityd kan vara tilltalande, men se till att det fortfarande är i linje med den bransch och de professionella mål du representerar.

Den bästa LinkedIn-bilden bör ha följande egenskaper

Linkedin porträtt

Porträttbild: Bilden bör vara en närbildsporträtt som tydligt visar ditt ansikte och dina ögon.

Professionell klädsel: Bilden bör visa dig klädd i professionell klädsel som är lämplig för din bransch och roll.

Leende: Ett naturligt leende kan hjälpa till att förmedla en positiv och tillgänglig attityd.

Tydlig och i fokus: Bilden bör vara klar, välbelyst och i fokus utan suddighet eller distraktioner.

Bakgrund: Bakgrunden bör vara enkel och oöverbelastad, utan distraktioner eller konflikterande färger.

CONTACT email -- ianjohnsonphoto@gmail.com -- eller ring / sms 0708990121

Nya Trender inom LinkedIn Porträttfotografi

För att göra bästa möjliga intryck på LinkedIn är det viktigt att din profilbild är i takt med de senaste trenderna inom porträttfotografi. Genom att arbeta med en erfaren LinkedIn-fotograf som är medveten om dessa trender kan du skapa en profilbild som är både professionell och engagerande. Din LinkedIn-profil är en reflektion av dig själv, och med rätt bild kan du öppna dörrar till nya möjligheter i den digitala arbetsvärlden.

Det är därför LinkedIn-fotografer ständigt anpassar sig till de senaste trenderna för att hjälpa dig att sticka ut i den digitala arbetsvärlden. Här är några nya trender inom LinkedIn porträttfotografi som du inte bör missa.

 

Anpassad Stil:
Varje yrkesperson är unik, och din LinkedIn-profilbild bör reflektera din personliga stil. LinkedIn-fotografer arbetar nu med att skapa bilder som passar individens unika personlighet och yrkesidentitet.

Aktivitet och Rörelse:
Stillasittande bilder är på väg att bli passé. Många LinkedIn-fotografer utforskar nu bilder där personen är i rörelse. Det kan vara en avslappnad promenad, ett skrattande ögonblick eller till och med en aktivitet som relaterar till ditt yrke. Detta ger bilden ett dynamiskt och engagerande utseende.

Användning av Rekvisita:
Rekvisita kan ge din bild personlighet och ett fokus på ditt arbete. Det kan vara allt från att hålla en anteckningsbok till att använda verktyg som är relevanta för din bransch. Rekvisita kan ge din bild en berättande dimension.

Vem är din LinkedIn CV-fotograf? Möt Ian Johnson – En Expert i Porträttfotografi med en Glamorös Touch

 

När det gäller att skapa en LinkedIn-profil som sticker ut i mängden, är valet av fotograf avgörande. En som har bevisad erfarenhet och ett öga för att fånga din bästa sida. En sådan LinkedIn CV-fotograf är ingen mindre än Ian Johnson, en mästare i konsten att skapa minnesvärda porträttbilder.

 

Kändisporträtt i Los Angeles: Ian Johnson har en imponerande resa i fotografiens värld, och en av hans bemärkande bedrifter inkluderar fotografering av kändisporträtt i hjärtat av Los Angeles. Han har fångat ögonblicken av framväxande skådespelare och modellers portföljer. Hans förmåga att fånga kändisar på ett unikt och autentiskt sätt har gjort honom till en efterfrågad fotograf i underhållningsbranschen.

 

Politiker och Kungliga Bröllop: Ian Johnson har också förfinat sin expertis genom att fotografera politiker i sina mest ögonblickliga stunder. Hans porträtt av politiska figurer speglar både deras makt och deras mänsklighet. Det är en konstform som kräver skicklighet och känslighet, något som Ian har visat om och om igen.

Inte nog med det, han har också haft äran att föreviga några av de mest minnesvärda ögonblicken vid kungliga bröllop. Att fånga kungligheter i kärlekens stund kräver ett exceptionellt öga och en förmåga att smälta in i ögonblicket, och Ian Johnson har levererat gång på gång.

En Expert i Porträttfotografi Så, när du letar efter en LinkedIn CV-fotograf, överväg att anlita Ian Johnson. Hans expertis sträcker sig bortom det vanliga, och han har en förmåga att ta fram din bästa sida i porträttfotografi. Oavsett om du är en professionell, en blivande skådespelare, en politiker eller en blivande brud eller brudgum, kan Ian Johnson fånga ögonblicken som räknas och göra dem tidlösa. Med honom kan din LinkedIn-profil bli din digitala visitkort som imponerar och öppnar dörrar till nya möjligheter.

Max Von Sydow

Max Von Sydow: Ett Minnesvärt Porträtt av Ian Johnson

I hjärtat av Beverly Hills Hotel på Wilshire Blvd, inträffade en minnesvärd händelse som för alltid skulle prägla den framstående fotografen Ian Johnson. Max Von Sydow, en ikonisk skådespelare med en glänsande internationell karriär, steg in i fotografens studio för en porträttsession som skulle bli legendarisk.

Gotlandska Drömmar: Bilden “Gotland Eyes:
Under porträttsessionen tog Max en stund att tänka på något kärt för honom – promenader längs stranden på den svenska ön Gotland. Han berättade för Ian om sina minnen från dessa idylliska stunder, och detta ögonblick av reflektion och nostalgi fångades i bilden.

För Ian Johnson var detta inte bara en fotografisk session, det var en ögonblicksbild av kultur och personlighet som skulle räcka genom tiderna. Max Von Sydow lämnade oss ett arv av filmiska mästerverk och ett minne av en porträttsession som går långt bortom vad ögat kan se. “Gotland Eyes” är en påminnelse om att bakom varje stor skådespelare finns en människa med drömmar och minnen som är lika betydelsefulla.

Täby

Först och främst kommer vi att ha en pratstund över telefon eller e-post där vi diskuterar vad du vill uppnå under fotograferingssessionen. Under detta samtal kommer vi att prata om vilket yrkesområde du verkar inom och vilket intryck du vill förmedla med dina porträtt samt var och hur du tänker använda dem; på LinkedIn, på din företagswebbplats eller för press-/PR-ändamål, med mera. Vi kommer även att fundera över fotograferingens stil; du kan använda min portfölj som inspiration eller visa mig dina egna idéer från exempelvis Google.

Fotograferingssessionerna är avslappnade och informella, och du kommer att bli guidad genom hela processen. Resultatet blir polerade och professionella porträtt som du kan vara stolt över och som representerar dig väl inom din bransch. Studiofotograferingssessioner tar cirka 30 minuter.

Visste du förresten att enligt forskning som rekryterare har samlat in, gör en professionell profilbild på LinkedIn din profil 14 gånger mer benägen att bli visad och 40% mer benägen att bli kontaktad jämfört med dem som inte har professionella LinkedIn-foton. Dessa statistik talar för sig själva.