Fotograf Stockholm | Stockholm Google360
22076
page-template-default,page,page-id-22076,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.6.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Google Företag Fotograf

Betrodda fotografer är utbildade till att ta bilder med hög kvalitet på interiörer och kan hantera vanliga utmaningar såsom svag belysning och trånga utrymmen. Fotograferna är även certifierade att ta bilder med vidvinkelobjektiv och vridbara kamerastativ, som när de överförs till Googles bearbetning av fotograferna omvandlas till 360-graders panoramabilder och en promenad genom ditt företag. När fotograferna har överfört bilderna från sina kameror använder Googles bearbetning avancerad bildskarvning, HDR, bildmatchning och annan teknik till att framställa dessa panoramavandringar.

Fotograf Google Street View

Det kan ofta vara svårt att välja rätt restaurang, kafé eller hotell. Skapa förtroende med hjälp av en See Inside virtuell rundtur av hög kvalitet som har producerats av en tredje part. Då kan besökarna bekanta sig med dina lokaler innan de kommer dit. Den virtuella turen skapar trygghet och bygger upp ett förtroende hos de potentiella gästerna och återkommande stamkunderna.

 Google Street View Företagsfoto

När potentiella kunder söker efter ditt företag med namn på Google, ser de bilderna direkt på sökresultatsidan. Dessa panoramabilder publiceras även på sidor i Google+ Lokalt, Google Maps och på andra Google-webbplatser och ger kunderna en bättre uppfattning om utseende, inredning och företagets vackra interiör. Genom att använda lättanvända HTML-kodavsnitt eller Maps API går det även att länka till bilderna från företagets egna webbplats och därigenom lockas potentiella kunder att också besöka hemsidan.

Google Stockholm Företag Fotograf

5 bra orsaker till varför ditt företag ska fotograferas med virtuell verklighet för Google My Business

Att sticka ut och locka nya kunder kan idag kännas mycket svårare än det var för några decennier sedan. Med så många nya aktörer på marknaden och så har konkurrensen blivit tuffare och företag letar konstant efter nya sätt att nå ut till sin marknad. Mycket inom vår kultur har också förändrat och idag använder man nya sätt för att attrahera sina kunder. Såväl stora som små företag kan känna att det är svårt att nå ut till potentiella kunder och nyetablerade verksamheter kan komma att få det ännu kämpigare.

Samtidigt så finns det idag många nya möjligheter för att nå ut till sin marknad. Med hjälp av social media och teknikens utveckling hittar företag nya sätt för att nå sina kunder på ett innovativt och framgångsrikt sätt. Ett av dessa sätten är att erbjuda sina kunder en digital rundtur i deras verksamhet via virtuell verklighet. Tänk dig att du redan innan kan se det där hotellet du vill boka för semestern eller restaurangen du vill äta middag på ikväll med din partner med hjälp av virtuell verklighet. Tillsammans med en professionell fotograf som har expertis inom 360 graders fotografering kan man ge sina kunder en upplevelse via datorn eller mobilen. Med hjälp av ”Google My Business”, en plattform där man kan lista sitt företag och all information om det, kan man använda sig utav tjänsten ”Google Business Photos” och komma i kontakt med en erfaren fotograf som kan hjälpa just din verksamhet att bli mer framgångsrik.

 

Här listar vi 5 bra orsaker till varför just ditt företag ska fotograferas med virtuell verklighet för Google My Business.

 1) En Digital 360 See-Inside Rundtur

I en digital värld så är möjligheten att kunna erbjuda en digital rundtur av ditt företag en naturlig utveckling. Kunder förväntar sig att hitta all information om din verksamhet från bekvämligheten av att sitta hemma, på bussen, eller på gymmet med sin smartphone, så varför ska de inte kunna hitta hur din verksamhet ser ut? Vare sig du har ett hotell, en restaurang, eller vanlig kontorsmiljö så kan en digital rundtur vara just det som övertalar en potentiell kund till att kontakta dig.

2)Visa din kreativa och innovativa sida

Många företag börjar upptäcka fördelarna med att fotografera och filma i 360 grader och med hjälp av virtuell verklighet kan du som företag visa den kreativa och innovativa sidan av er verksamhet så som redan tusentals många andra företag gör. 

3) Få bättre resultat på Google

Med hjälp av Googles sökmotor och ”Google My Business” så kan du öka besökssiffrorna och förbättra resultaten för din hemsida som i sin tur ger dig bättre chans för konvertering av kunder. Med virtuell verklighet som en extra lockande faktor kan besöken på din hemsida öka markant.

4) Ge en upplevelse

Du erbjuder inte bara dina besökare en rundtur till ditt företag men också en upplevelse. Potentiella kunder kan med hjälp av virtuell rundtur få en känsla av hur ett besök hos er verksamhet skulle se ut. De kan med hjälp av upplevelsen ta reda på information om ditt företag och även förbereda sig inför ett besök. Många som planerar en middag eller en fest på en restaurang behöver först se hur stor restaurangen är eller hur den är uppbyggd. Om man vill börja träna på ett nytt gym så vill man se vilka typer av maskiner det finns och hur stort gymmet är. Allt detta kan man erbjuda sina potentiella kunder med hjälp av virtuell verklighet.

5)Virtuell verklighet växer mer och mer

Hundratals företag har börjat investera miljoner i allt som rör virtuell verklighet och 360 graders fotografering som att markera ett viktigt steg för framtiden. Utvecklingen går snabbt framåt och många företag har snabbt fångat upp möjligheterna som virtuell verklighet kan erbjuda. Att använda sig utav virtuell verklighet är ett första steg mot det som teknologin kommer att utvecklas till inom bara några år, en helt annan interaktiv verklighet. Du och din verksamhet vill inte missa det.

företagsportratt stockholm fotograf ian johnson

Personal fotografering

Företag fotograf Stockholm

Produkt fotografering studio och location

Web E-Commerce Fotograf