Blog Large Image
18953
page-template,page-template-blog-large-image,page-template-blog-large-image-php,page,page-id-18953,page-child,parent-pageid-1815,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22789
tyska foto

tyska passfoto

Att ta ett tyskt passfoto kan vara en utmaning, eftersom det finns särskilda krav som måste uppfyllas. Men oroa dig inte, vi på vår professionella fotostudio har lång erfarenhet av att ta tyska passfoton och är väl förtrogna med alla de speciella kraven.

För det första, när du tar ditt tyska passfoto, se till att du bär kläder som inte skapar skuggor eller reflektioner i bilden. Det är också viktigt att du inte bär några glasögon eller huvudbonader, utom i undantagsfall där det är religiösa eller medicinska skäl. Vi på vår fotostudio kan hjälpa dig att välja rätt kläder och tillbehör för att uppfylla alla kraven.

För det andra, när du tar ditt tyska passfoto, se till att ansiktet inte täcks av hår eller skuggor. Det är också viktigt att du inte ler eller gör någon ansiktsuttryck. Vi på vår fotostudio har tekniken och erfarenheten som krävs för att få dig att se bra ut på ditt passfoto, samtidigt som vi uppfyller alla de speciella kraven.

tyska foto

En annan viktig sak att komma ihåg när du tar ditt tyska passfoto är att du inte ska klippa det i efterhand. Passfoton ska ha en viss storlek och proportioner, och vi på vår fotostudio vet hur vi ska skapa det perfekta fotot utan att behöva klippa det.

Så om du behöver ta ett tyskt passfoto, tveka inte att besöka vår professionella fotostudio. Vi har den erfarenhet och expertis som krävs för att göra dig nöjd med ditt resultat. Vi kan hjälpa dig att uppfylla alla de särskilda kraven för ett tyskt passfoto, och vi garanterar att du kommer att se bra ut på ditt foto.

german passport foto
fotostudio-for-körkort-täby-danderyd

Körkortsbild Täby, Danderyd eller Vaxholm

Vilken bild skulle du välja för ditt körkort?  Om du befinner dig i Täby, Danderyd eller Vaxholm, är det en bra idé att förnya ditt körkortsfoto, passfoto eller ID-foto genom att besöka en professionell fotograf. 

Vår professionella studio ligger 5 minuter från Täby Centrum och även Mörby Centrum

När du gör det, tar vi 15 till 20 foton så att du kan välja det bästa. Dessutom blir ditt nya körkortsfoto klart på bara 10 minuter efter att du har valt det perfekta fotot. Eftersom du kommer att bära det med dig i flera år är det viktigt att du blir nöjd med resultatet.

När du tar ett foto i en professionell fotostudio, och med en erfaren fotograf, kommer du att synas på ditt bästa sätt. Så om du befinner dig i Täby, Danderyd eller Vaxholm-området, tveka inte att söka upp en professionell fotograf för att förnya ditt foto-id.

Ring 0708990121 

 

fotostudio-for-körkort-täby-danderyd

U2 Elle

Elle U2

This post is not about my photography, it is about my daughter Elle and her photography. So was asked to do a video for the band U2 by U2 ‘s record company. The video is only one minute long, the song is the classic, Who’s Gonna Ride Your Wild Horses.  It is for Songs Of Surrender, a collection of 40 seminal U2 songs, re-recorded and reimagined for 2023, will be released on Friday 17th March.

Elle Johnson is a Swedish creative and photographer. Based in Los Angeles. Her work has been described as having a raw edge and a timeless feel. She captures moments in seemingly peaceful everyday settings and has developed a unique style by doing so. “For this video, I wanted to tune into feelings. Chasing, longing, and running. Showing how love can pull us in these different directions.”

Find out more about Elle Johnson:

https://www.instagram.com/ellejohnson/

https://www.elle-johnson.com/

körkort

Fotoautomater

Är fotoautomater värda det?

 Så många kunder kommer till oss efter att ha blivit nekade av Transportstyrelsen efter att ha provat fotoautomater som finns i Täby Centrum Mörby Centrum på T Centralen, kanske fem i veckan. Så kom till vår professionella fotostudio här i Täby.

 

Först och främst ser vi alltid till att ansiktets position följer de krav som ställs på ett foto för körkort i Sverige. Den minsta huvudhöjden ska vara 34,6 mm. Huvudets övre del ska vara minst 3 mm från toppen.

 

Viktigast nu är dina ögon som båda ska vara öppna och vända rakt mot kameran. Ja, du kan le nu, så länge dina ögon är synliga och inte döljs av ögonlocken. Ljuset i fotot ska vara jämnt i alla delar av ansiktet, från toppen av huvudet till hakan, med en ren, vit bakgrund.

 

Dina glasögon, om du bär dem, bör inte ha reflektioner i dem, vi använder fotografiska tekniker för att kringgå detta i vissa fall.

Vad ska du ha på dig? Egentligen vilken färg som helst, men undvik att bära svart eller vitt, och bär inga t-shirtar med slogans eller bilder. Vi har några plagg tillgängliga att låna om du skulle behöva det.

 

Slutligen bör de foton som tas skrivas ut i färg på ett bra fotopapper av professionell kvalitet.

Så skippa fotoautomaten och kom till vår professionella fotostudio. Efter att ha tagit körkortsfotot tittar vi på dem tillsammans så att du kan välja ditt favoritfoto.

CONTACT US CLICK HERE

pass foto kör kort täby