Visumansökan Visumfoton Studio
23421
post-template-default,single,single-post,postid-23421,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22789
Visumansökan Visumfoton

Visumansökan Visumfoton Studio

Välkomna till vår fotostudio, där vi specialiserar oss på att ta och leverera professionella visumfoton! När du ansöker om visum till olika länder är det viktigt att ha rätt sorts foto som uppfyller de specifika kraven för varje land. Här går vi igenom regler och riktlinjer för visumansökningsfoton till Kina, USA, Indien och studentvisum till USA.

Visumansökan foto Kina

För att ansöka om visum till Kina är det viktigt att följa deras specifika fotokrav noggrant. Fotot ska vara i färg, taget mot en vit bakgrund, och storleken ska vara 33mm x 48mm. Ditt ansikte ska ta upp mellan 70-80% av fotots höjd och ditt huvud ska vara centrerat. Det är viktigt att du har en neutral ansiktsuttryck och båda ögonen öppna. Inga hattar eller huvudbonader är tillåtna, såvida det inte bärs av religiösa skäl.

Att följa dessa regler är avgörande eftersom ett foto som inte uppfyller dessa krav kan leda till att din visumansökan blir avslagen, vilket fördröjer din resa och orsakar onödig stress. I vår studio ser vi till att alla dessa detaljer är på plats, så att du kan känna dig trygg med att ditt foto godkänns.

Visumansökan foto USA

För visumansökan till USA finns det också specifika riktlinjer att följa. Fotot ska vara 51mm x 51mm (2 x 2 tum) och tas mot en vit eller off-white bakgrund. Ditt ansikte ska vara centrerat och täcka mellan 50-69% av fotots höjd, från hakan till toppen av huvudet. Du måste ha ett neutralt ansiktsuttryck eller ett naturligt leende, med båda ögonen öppna. Som för Kinas visumfoton är huvudbonader inte tillåtna, förutom av religiösa skäl.

Det är också viktigt att fotot är taget nyligen, inom de senaste sex månaderna. Genom att följa dessa riktlinjer noggrant, minimerar du risken för att din ansökan avvisas på grund av ett felaktigt foto. Vi på vår fotostudio har lång erfarenhet av att ta visumfoton för USA och ser till att alla krav uppfylls.

Visumansökan foto Indien

När du ansöker om visum till Indien måste du också följa specifika fotokrav. Fotot ska vara 51mm x 51mm (2 x 2 tum), i färg, och taget mot en vit bakgrund. Ansiktet ska täcka mellan 70-80% av fotots höjd och vara centrerat. Ett neutralt ansiktsuttryck eller ett naturligt leende med båda ögonen öppna är ett måste. Precis som med Kina och USA, är huvudbonader inte tillåtna om de inte bärs av religiösa skäl.

Ett godkänt visumfoto är en viktig del av din visumansökan till Indien. Vår fotostudio ser till att du får ett foto som uppfyller alla krav och hjälper dig undvika onödiga förseningar i din ansökningsprocess.

Studentvisum till USA

Ansöker du om studentvisum till USA? Då är det extra viktigt att ha ett korrekt foto. Kraven för studentvisumfoto är desamma som för vanliga visumfoton till USA. Fotot ska vara 51mm x 51mm, taget mot en vit eller off-white bakgrund, med ditt ansikte centrerat och ett neutralt ansiktsuttryck eller ett naturligt leende.

Studentvisum är en stor investering i din framtid, och det sista du vill är att bli nekad på grund av ett felaktigt foto. Vi förstår hur viktigt detta är och ser till att ditt foto uppfyller alla nödvändiga krav.

Varför välja oss?

Vi är experter på att ta visumfoton och känner till alla detaljer och krav för olika länder. Genom att besöka vår fotostudio kan du vara säker på att få ett foto som godkänns vid första försöket. Vårt mål är att göra din visumansökningsprocess så smidig som möjligt och ge dig trygghet i att ditt foto är korrekt.

Besök oss idag och låt oss hjälpa dig med dina visumfoton!

Visumansökan Visumfoton
Tags:
No Comments

Post a Comment