Fotograf Stockholm | Körkortsfoto Täby
79
post-template-default,single,single-post,postid-79,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.6.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Körkortsfoto Täby

Körkortsfoto Täby

Körkortsfoto Täby vår ateljé i Näsby Park  kan vi erbjuda bilder till alla  av Id-handlingar,  körkortsfoton,  färdtjänst, företags-id bild , bilder för visa och utländska pass för alla ändamål.

 

Utlands Uk Om du vill ha detta för ett engelskt körkort Om du inte är skyldiga att lämna ett up-to-date Storbritannien eller andra EES-pass, Storbritannien resedokument för identitet ändamål, eller om du ger identitetshandlingar än en up-to -date Storbritannien eller andra EES-pass, Storbritannien resedokument måste du få en behörig person att underteckna på baksidan av ditt foto. Denna person måste ha känt dig personligen under minst två år, får inte vara relaterade till dig på något sätt och hålla en licens NI kör som har utfärdats efter den 1 april 1999. Personen som undertecknar din bild måste också fylla i avsnitt sex av dina DL1 form. DVA kommer att göra stickprovskontroller på folk som registrerar photocard körkort applikationer.

No Comments

Post a Comment