Min favorit Lucia bild av min dotter Elle - Fotograf Stockholm
22407
post-template-default,single,single-post,postid-22407,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.6.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Lucia

Min favorit Lucia bild av min dotter Elle

Fotograf Täby Nyheter

Luciakväll med Täby Musikklasser kl.19:00 08 dec 2019 i Täby Sportshallen.
En traditionsrik familjekonsert med 200 unga körsångare i Täbys största luciatåg! Traditionella körsånger, vackra ljusformationer och en fantasifull julshow. Två föreställningar och min favorit Lucia-bild av min dotter Elle, Ja stolt fotograf och stolt pappa, årets bästa lucia-bild ?

Kontact Här

Lucia
Tags:
1 Comment
  • admin

    December 3, 2019 at 9:30 am Reply

    årets bästa Lucia-bild ?

Post a Comment